Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Aantal tekens: 800

Filter
1 - 5
122 beoordelingen «1 van 13»
Review for Bouwkundige keuring
0/5
Zeer prettig en kundig

Wij zijn zeer prettig en kundig geholpen en hebben een zeer duidelijke rapportage gekregen van de woning en daarmee een goed beeld van wat er moet gebeuren.
Een absolute aanrader!

Review for Aankoopkeuring
0/5
Erg prettig

Hartelijk dank voor jouw uitgebreide keuring en rapportage. En dank voor jouw hulp en advies. Blijkt dat er wel wat meer onderhoudskosten aan het huis vastzitten op niet al te lange termijn, die jij duidelijk in beeld hebt gebracht. Erg prettig.
Niek

Review for Aankoopkeuring
0/5
Absolute aanrader!

Absolute aanrader!! Zeer deskundig en kritisch. Heeft ons doen besluiten ons bod te verlagen en daardoor uiteindelijk niet tot aankoop over te gaan. En zeer waarschijnlijk ons heel veel geld bespaard.

Review for Bouwkundige keuring
0/5
Tevreden

Dank voor je uitgebreide duidelijke rapportage.
Ik zal je naam ook zeker noemen bij vrienden kennissen die een technische keuring willen laten uitvoeren

Review for Bouwkundige keuring
0/5
Als makelaar

Als makelaar beschik ik zelf natuurlijk over een goede basis als het om bouwkundige kennis gaat. Toch kom ik met regelmaat in huizen met gebreken of dusdanig veel achterstallig onderhoud dat ik De Huizenkeurder Jaap Leeuw inschakel voor een keuring. Jaap is zeer deskundig en denkt graag mee in oplossingen. Hij klautert zo het dak op of de kruipruimte in en brengt de staat van elk onderdeel goed in beeld. Tijdens een keuring neemt hij de tijd om zaken uitgebreid toe te lichten en na afloop stelt hij een overzichtelijk rapport op. Ik hoop nog jaren gebruik te kunnen maken van zijn deskundigheid!

Review for Opleveringskeuring
0/5
Een absolute aanrader

Een absolute aanrader om een opleveringskeuring te laten uitvoeren. Er wordt zo veel nagekeken en gemeten. Dingen die je zelf zeker niet zou ontdekken.

Review for Aankoopkeuring
0/5
Op advies van de makelaar

Op advies van onze makelaar de Huizenkeurder onze nieuwe woning laten keuren.
Vakkundig, goede uitleg en het bouwkundig rapport was snel beschikbaar.
We bevelen hierbij de Huizenkeurder van harte aan!

Review for Bouwkundige keuring
0/5
Betrouwbaar/betaalbaar

Dhk werd door Rabobank Kampen geadviseerd als betrouwbaar/betaalbaar. Daarnaast nog snel ook! Wij zijn tevreden, groet fam keijzer.

Review for Bouwkundige keuring
0/5
Geld meer dan waard

Voor een oude woning toch maar een bouwkundige keuring keuring aangevraagd. Absoluut geen spijt van. Duidelijke uitleg tijdens de keuring, zeer overzichtelijk rapport en geen verborgen gebreken meer voor mij.
Dit is echt een aanrader, geld meer dan waard.

Review for Bouwkundige keuring
0/5
Wij kregen inzichten

Door de makelaar van de verkopende partij werden wij gewezen op de Huizenkeurder. Altijd even afwachten of dit wel betrouwbaar is. Inmiddels weten wij dat de Huizenkeurder een zeer vakkundige (en erg vriendelijke) man is die weet waar hij naar moet kijken. Inmiddels heeft hij de woonboerderij gekeurd die wij wilden kopen. Door zijn deskundigheid kregen wij inzichten in de vele gebreken die deze woning had. Uiteindelijk bleken hier zo veel grote gebreken te zijn, dat wij af hebben gezien van de aankoop van de woning. Wij zullen nooit meer een woning kopen, zonder dat de Huizenkeurder hier naar gekeken heeft. Het bedrag wat hij rekent voor de keuring en het zeer uitgebreide en prettig te lezen rapport (met foto’s) is het meer dan waard.