Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring

Welke naam moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
:
Overgebleven karakters: 800
captcha

135 reviews « 1 of 14 »
Filter
1 - 5
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Goede bouwkundige keuring
We hebben een erg fijne ervaring gehad tijdens de bouwkundige keuring. Jaap kwam over als een echte professional en wist over alles wel wat interessants te vertellen. Verder was hij erg duidelijk in de stand van zaken. Nogmaals bedankt voor de keuring
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Jaap heeft voor ons zowel de bouwkundige keuring gedaan als een 2e keuring op de zijgevel nadat de wandbedekking verwijderd was. Voor beide keuringen kregen wij helder advies en heeft Jaap nog grondig onderzoek gedaan naar mogelijke opties om de zijgevel te repareren. Dus meer dan alleen een keuring. Hier zijn wij erg tevreden mee! Wij konden weer vooruit.
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Prettige ervaring bij aankoopkeuring
Samen met Jaap in, onder en rond het huis gegaan ivm aankoopkeuring. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Duidelijke adviezen, gevraagd en ongevraagd wat ook de bedoeling is. Een paar dagen later het rapport ontvangen. Wat een goed naslag werk is om alles weer na te kunnen zien. Er worden ook kosten vermeld die in de huidige tijd wat materiaal betreft aannames zijn wat ook niet anders kan. Dagprijzen zijn rare dingen...Samenvattend; als je een beeld wil hebben van het huis dat je wellicht wil kopen dan is Jaap je man.
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Coen
Wij zijn enorm goed geholpen door Jaap bij de keuring van ons nieuwe huis. Niet alleen doet Jaap een duidelijke en kundige keuring, hij kan ook meedenken in verduurzaming en verbouwingsplannen. Daarin heeft hij objectief advies en legt complexe dingen op een eenvoudige manier uit. Ik kan hem iedereen aanraden. Jaap bedankt!
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Top keuring!
De keuring die Jaap voor onze nieuwe woning heeft gedaan was zeer grondig. Hij werkt zeer zorgvuldig, heeft een enorme hoeveelheid kennis die hij ook graag deelt en zegt waar het op staat ongeacht of de eigenaar erbij staat of niet. Verder een amicale man en een duidelijke, overzichtelijke rapportage. Aanrader voor eenieder die een bouwkundige keuring nodig heeft!
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Prettig samenwerking en een goede kennis van zaken
Jaap heeft voor ons twee bouwcontroles uitgevoerd. De bevindingen zijn netjes in een rapport uitgewerkt met foto’s en besproken met de aannemer. Ook hebben we ons door Jaap laten bij staan bij de oplevering. Ook hierbij ging Jaap professioneel te werk. Ook even de ladder op om naar de pannen en dakgoot te kijken. Echt super, een aanrader.
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
super tevreden
Ik ging mee met de keuring van het huis voor mijn vader. Ik heb alles als zeer prettig ervaren. Ik kreeg veel uitleg van dhr. Leeuw over wat hij bekeek en wat hij constateerde. Ook gaf hij de nodige tips tijdens het keuren. Het rapport kregen we binnen 2 dagen en zag er tiptop uit. Goede beschrijvingen en duidelijk met foto\'s erbij. Kortom: wij zijn erg tevreden en blij dat we het huis door dhr. Leeuw hebben laten keuren. Bedankt!
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Ervaring bouwkundige keuring
Voor onze jaren-30 woning heeft Jaap de bouwkundige keuring uitgevoerd. Dit deed hij ontzettend nauwkeurig, waarbij hij veel uitleg en tips aan ons gaf. Dit gaf veel vertrouwen. Tot slot gaf Jaap een heldere uitleg over de verwachte kosten in de toekomst en tips over wie/welke bouwbedrijven we hier bij kunnen betrekken. Kortom, erg prettig.
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Professioneel en helder
Voor de aankoop van een woning van ruim 100 jaar oud via mijn netwerk bij de huizenkeurder aangekomen. Bij monde van Jaap Leeuw ben ik plezierig geholpen. Flexibel met het maken van een afspraak, heldere analyse en opmerkingen en een uitgebreid rapport waarin de aanbevelingen staan beschreven. Kortom een goede basis Vol vertrouwen voor de aankoop Van mijn woning. Ook wat betreft de verwachte kosten / investeringen in de toekomst
Beoordeling voor bouwkundige keuring
5/5
Inspectie
Hartelijk dank voor de vlotte toezending en de grondige inspectie.

window.wpbCustomElement = 1;