Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Aantal tekens: 800
Captcha

Filter
1 - 5
130 beoordelingen «1 van 13»
Review for bouwkundige keuring
5/5
Prettig samenwerking en een goede kennis van zaken

Jaap heeft voor ons twee bouwcontroles uitgevoerd. De bevindingen zijn netjes in een rapport uitgewerkt met foto’s en besproken met de aannemer. Ook hebben we ons door Jaap laten bij staan bij de oplevering. Ook hierbij ging Jaap professioneel te werk. Ook even de ladder op om naar de pannen en dakgoot te kijken. Echt super, een aanrader.

Review for bouwkundige keuring
5/5
super tevreden

Ik ging mee met de keuring van het huis voor mijn vader. Ik heb alles als zeer prettig ervaren. Ik kreeg veel uitleg van dhr. Leeuw over wat hij bekeek en wat hij constateerde. Ook gaf hij de nodige tips tijdens het keuren. Het rapport kregen we binnen 2 dagen en zag er tiptop uit. Goede beschrijvingen en duidelijk met foto\’s erbij. Kortom: wij zijn erg tevreden en blij dat we het huis door dhr. Leeuw hebben laten keuren. Bedankt!

Review for bouwkundige keuring
5/5
Ervaring bouwkundige keuring

Voor onze jaren-30 woning heeft Jaap de bouwkundige keuring uitgevoerd. Dit deed hij ontzettend nauwkeurig, waarbij hij veel uitleg en tips aan ons gaf. Dit gaf veel vertrouwen. Tot slot gaf Jaap een heldere uitleg over de verwachte kosten in de toekomst en tips over wie/welke bouwbedrijven we hier bij kunnen betrekken. Kortom, erg prettig.

Review for bouwkundige keuring
5/5
Professioneel en helder

Voor de aankoop van een woning van ruim 100 jaar oud via mijn netwerk bij de huizenkeurder aangekomen. Bij monde van Jaap Leeuw ben ik plezierig geholpen. Flexibel met het maken van een afspraak, heldere analyse en opmerkingen en een uitgebreid rapport waarin de aanbevelingen staan beschreven.
Kortom een goede basis Vol vertrouwen voor de aankoop Van mijn woning. Ook wat betreft de verwachte kosten / investeringen in de toekomst

Review for bouwkundige keuring
5/5
Inspectie

Hartelijk dank voor de vlotte toezending en de grondige inspectie.

Review for bouwkundige keuring
5/5
Uitgebreide keuring!

Erg tevreden over de keuring! Uitgebreid, vakkundig en overzichtelijk rapport. Aanrader!

Review for bouwkundige keuring
5/5
Erg tevreden

Rustig, zorgvuldig , duidelijk in uitleg. Duidelijk rapport. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Review for bouwkundige keuring
5/5
bouwkundige keuring

recent een keuring uitlaten voeren, we zijn hier erg tevreden over, een een rader

Review for Bouwkundige keuring
0/5
Zeer prettig en kundig

Wij zijn zeer prettig en kundig geholpen en hebben een zeer duidelijke rapportage gekregen van de woning en daarmee een goed beeld van wat er moet gebeuren.
Een absolute aanrader!

Review for Aankoopkeuring
0/5
Erg prettig

Hartelijk dank voor jouw uitgebreide keuring en rapportage. En dank voor jouw hulp en advies. Blijkt dat er wel wat meer onderhoudskosten aan het huis vastzitten op niet al te lange termijn, die jij duidelijk in beeld hebt gebracht. Erg prettig.
Niek